follow Catalog firme » Textile incaltaminte » Producatori textile » Confectii lohn » Judetul BUZAU
  home     Confectii lohn   Judetul BUZAU

Confectii lohn Buzau

Obtineti cel mai bun pret pentru confectii lohn completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
confectii lohn buzau, confectii lohn, confectii textile lohn buzau, confectii copii sistem lohn, confectii barbati sistem lohn, confectii dama sistem lohn, confectii sitem lohn, confectii textile sistem lohn (Buzau, BUZAU)
Cautam firme pentru care sa executam confectii lohn. suntem deschisi pentru noi parteneriate, asteptam cu interes propuneri, respectam termenele de livrare, oferim seriozitate si calitate. lucram articole barbati, femei si copii in sistem lohn: fuste, rochii, pantaloni, bluze. daca v-am starnit interesul si daca vreti sa ne cunoastem mai bine, asteptam sa ne contactati. va raspundem la orice ora, la orice intrebare si..
0744 *** ***Click aici!
confectii lohn (Buzau, BUZAU)
Azerro 2007 este o companie cu o experienta de peste 25 de ani in industria confectiilor de imbrăcăminte. linia noastra de producţie se distinge fata de alţi producători, prin standardul ridicat de calitate al produselor executate. pe baza modelelor se pot realiza in studioul nostru: modele pentru prezentari de moda,serii mici sau mari de foarte inaltă calitate. proiectarea tiparelor se face cu sistemul..
0733 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie